Off Line

Een kind speelt graag, maar ruimt alles behalve snel op. Als hetzelfde speelgoed kan gebruikt worden als interieuraccessoire dan valt dit best nog mee, niet?

Adrienne D

Galerij Adrienne D.

Adrienne D focust op keramisch ruimtelijk werk dat abstract, architecturaal en decoratief oogt. Ze bieden zowel nationale als internationale kunstenaars aan op hun platform.

Urban Sports Park

In 2018 opende het Urban Sports Park van Tranzit de deuren. Hiervoor gingen we op zoek naar een manier om extra visibiliteit te creëren in en rond Kortrijk.

Experimental

Heb je ooit al eens stilgestaan bij de ontelbare resten in de leerindustrie? Wat als je dit kan herwerken tot een volledig ander product...

D4E1

Design for everyone, het ontwerpen van een tool voor het eenhandig openen van beleg- & yoghurtpotjes voor mensen met een gedeeltelijke verlamming.

Suketchi

De tekenmap, een onhandig & groot ding als je er dagelijks op verplaatsing mee moet. Suketchi, een flexibele en transportvriendelijk vervanging.

Atelier 29

Gevestigd in de oude brandweerkazerne van Heule vindt u Atelier 29. De speciaalzaak voor al uw schilder- en decoratie werken. Met het oog op stijlvolle interieurafwerking.

SAM

De Slimme Aanpasbare Module. Hoe kunnen we zoveel mogelijk halen uit een steeds kleiner wordende woonoppervlakte?

Keramiek

Keramiek de nieuwe yoga? Helemaal mee eens! Sinds enkele jaren ploeter ik met mijn handen in de klei.

Pand A

Noem het een stadscafé, eetkroeg of cultuuroase. Hoe dan ook, de drempel is laag bij Pand A. Iedereen is welkom in dit hart van Muziekcentrum Track, voor een verrassend glas, een groenterijke maaltijd of een fenomenale koffie.

WhatsApp Image 2022-08-11 at 1.55.50 PM

Grafiek

Kleuren blijven voor mij een grote fascinatie. In mijn drukwerken kan ik hier volop mee experimenteren op zoek naar mijn eigen grafische stijl.

Wonder

Voor het Kortrijk Creativity Festival ging ik in dialoog met de bekende ontwerper Enzo Mari. Het resultaat: een sfeerlamp waarbij de eenvoudige vorm centraal staat.